Idősköszöntés

2023.10.29. 11:45

Nótával, könyvajándékkal ünnepelték az időseket Hajdúsámsonban

Dandé Melinda

Forrás: Hajdúsámson önkormányzata

Mintegy 150 időskorút köszöntött Hajdúsámson önkormányzata egy hangulatos, szórakoztató este alkalmával, melyen Liszter Sándorral és a Vadrózsákkal nótázhattak együtt a nyugdíjasok, valamint Dandé Melinda helyi énekes örökzöld slágerekkel kedveskedett a számukra.  

– Nagyon aktívak időseink, 4 nyugdíjasklubbal büszkélkedhetünk, akiknek tagjaira számíthatunk rendezvényeinken. 2020-ban elnyertük az Idősbarát Önkormányzati Díjat, mely hatalmas megtiszteltetés volt számunkra – mondta Antal Szabolcs polgármester.
A rendezvényen részt vett Tasi Sándor, a Hajdú-Bihar Vármegyei Közgyűlés alelnöke, aki köszöntőjében kiemelte, az idősebb korosztály bölcselete, élettapasztalata útmutató a fiatalabb korosztály számára, ezért hálásak lehetünk, hogy vannak nekünk. Ezután átadta a település civil szervezetei képviselőinek a Hajdú hagyományok nyomában című projekt keretében készült és kiadott könyvcsomagokat, illetve az idősek kaptak egy-egy példányt a Reformátusok Hajdú-Bihar Megyében kiadványból is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában