Alapítványi bál

2023.10.25. 17:04

Több mint hétszázezer forint gyűlt össze az ovinak

B.Kiss Andrea

Süti vásárt és jótékonysági bált szervezett a Csökmői Óvodásokért Alapítvány október 20-án és 21-én a Játéksziget Óvoda és Bölcsőde támogatására. Pénteken a polgármesteri hivatal dolgozói játékokat ajándékoztak az óvodásoknak, képeskönyveket pedig a bölcsődének, amit személyesen adtak át a gyerekeknek.  

A szeptember elején megrendezett községi családi napon a hivatal dolgozói már sikeresen gyűjtöttek az óvoda javára. A sütemények és a bál tombolatárgyai szülői, lakossági felajánlásból gyűltek össze. A jótékonysági bál bevétele, a tombola, a támogatói jegyek mind a kitűzött célt szolgálták.  

Soltész Andrea óvodavezető nyitotta meg a szombat esti zenés rendezvényt, majd körbevezette az érdeklődőket a néhány éve épült, korszerű intézményben. A Sólyom Vadásztársaságnak köszönhetően szarvas pörkölt volt a menü, majd hajnalig ropták a táncot a vendégek. Az összefogásnak köszönhetően több mint hétszázezer forint gyűlt össze az óvoda javára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában