Jótékonyság

2023.09.10. 13:30

A beteg gyerekekért futottak Hajdúsámsonban

Több mint 110 futó, fiatalok, idősek és kutyák futottak egy közös célért: pénz gyűjteni a beteg kis hősöknek.

Dandé Melinda

Forrás: Mancsok és Paták Terápiás Egyesület

„Mancsokkal a gyerekekért” címmel tartottak jótékonysági futást a martinkai Csikós-erdőnél hétvégén. Az eseményt a Mancsok és Paták Terápiás Egyesület szervezte, a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány vezetőivel és a Klinika hematológiai gyerekosztályával karöltve.

- Örömmel és meghatódottsággal fogadtam el a védnöki felkérést erre a napra, jól eső érzés mindig támogatni ilyen nemes ügyet és egyben megtisztelő volt számomra a rendezvényt köszönteni. Külön öröm volt azt látni, hogy sok hajdúsámsoni nevezett a futásra – árulta el Naplónak Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere.

- Generációk találkoztak, hiszen fiatalok, idősek és kutyák, több mint 110-en futottak egy közös célért: pénzt gyűjteni a beteg kis hősöknek. Hatalmas boldogság, hogy egyre több nagy támogató áll e jótékony rendezvény mellé – tudtuk meg a főszervezőtől, Fekete Róbert egyesületi elnöktől.

jótékonysági futás hajdúsámson haon
Fekete Róbert egyesületi elnök, Antal Szabolcs polgármester és Hetey Attiláné, a Leukémiás Gyerekekért Alapítvány elnöke
Forrás: Mancsok és Paták Terápiás Egyesület

A futás végén természetesen a díjakat is kiosztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában