Közbeszerzés

2023.08.02. 11:41

Még okoszebra is épül Hajdúhadházon

Bekecs Sándor

A gyalogosérzékelőbe kötött burkolati világítást kap az új zebra Hajdúhadházon

Forrás: illusztráció / MW-archív

Négy belterületi utat is fejlesztene Hajdúhadházon a helyi önkormányzat – derült ki a Közbeszerzési Értesítő július 28-i számából. A felhívás szerint új aszfaltburkolatot kapnának a Vénkert, a Bánomkert és a Vasvári Pál utcák mintegy 665, 433 és 407 folyóméteren; a Vörösmarty, a Dr. É. Kiss Sándor, a Bethlen és az Óvoda utcák pedig 305, 261, 263 és 80 folyóméteren.

Fejlesztenék továbbá az Álmos, a Damjanich és a Deák Ferenc utcákat 209, 378, és 351 folyóméteren; valamint a Bajcsy-Zsilinszky és az Erdő utcát 566 és 431 folyóméteren. A munkálatok része valamennyi utca esetében a csapadékvíz-elvezető rendszerek rekonstrukciója is. Mindezek mellett pedig okoszebrát alakítanak ki a Béke utca, a Nyíl és Kiss Ernő utcai kereszteződésben, ahol a gyalogátkelőhely táblája fényvisszaverő sárga keretet és gyalogosérzékelős sárga villogót kap, valamint az átkelőhely burkolatába – szintén a gyalogosérzékelőbe kötött – világítás épül.

A munkálatokra 12-12 hónap áll majd rendelkezésre, az ajánlatokat augusztus 14-ig várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában