Elismerések

2023.07.21. 11:44

Javaslatokat várnak Hajdú-Bihar kitüntetettjeire

A vármegyéért dolgozókat keresik.

Haon.hu

Minden évben átadják az elismeréseket (képünkön a 2021. év díjazottjai)

Forrás: Napló-Archív

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata felhívást tett közzé kitüntető díjaira vonatkozó javaslattételre.

Aszerint a Bocskai István-díjra (társadalmi, közéleti tevékenységért), a Kölcsey Ferenc-díjra (a kulturális élet területén végzett kiemelkedő munkáért), a Maróthi György-díjra (kiemelkedő nevelő és oktató munkáért), az Arany Sándor-díjra (a megye mezőgazdaságának fejlesztéséért), a Kovács Pál-díjra (kiemelkedő sporteredményért, sportpedagógusi munkáért), az Év Civil Szervezete díjra (a helyi civil társadalom épüléséért), illetve Hajdú-Bihar Vármegye Közigazgatásáért-díjra (Emlékérem, kimagasló önkormányzati/közigazgatási munkáért) érdemes személyekre várnak javaslatokat.

Az adományozás részletes feltételei megismerhetők a vármegyei önkormányzat honlapján (www.hbmo.hu/PályázatiFelhívás menüpontban). A javaslatoknak augusztus 24-én 12 óráig (Közigazgatási díj: augusztus 30-án 12 óráig) a vármegyei közgyűlés elnökéhez (Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata, 4024 Debrecen, Piac u. 54.) kell megérkezniük.

A kitüntető díjak alapításáról és adományozásáról szóló 2/2023. (II. 27.) önkormányzati rendelet megtalálható a fent megnevezett honlapon (www.hbmo.hu/Vármegye Önkormányzata/Rendeletek menüpontban). Az adományozásra vonatkozó javaslatot a vármegyei önkormányzat honlapjáról letölthető űrlapon nyomtatott formában kitöltve – lehetőség szerint elektronikus úton a [email protected] e-mail címre is megküldve – lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában