Varázslatos élmények

2023.07.11. 11:12

Hat napot töltött a DEMKI csapata Székelyföldön

Forrás: Facebook/DEMKI Ifjúsági Ház Debrecen

Fotó: Hargita Sound

Élménydús napokat töltött Székelyföldön a DEMKI Ifjúsági Ház Debrecen népes csapata – adta hírül a Facebookon a közösség. Mint írják, már napokkal a fesztivál kezdete előtt útra keltek, hogy a fellépőknek – az amúgy zsúfolt programjuk mellett – legyen idejük a környékkel is megismerkedni.

Benedek László, Kápolnásfalu polgármestere minden évben gondoskodik arról, hogy a debreceni küldöttség tagjai valamilyen külön kiránduláson ismerjék meg Székelyföld egyik fontos helyét. Idén ez a kirándulás a Madarasi Hargitára történt, ahová szekéren érkeztünk meg igen jó hangulatban egészen 1650 méteres magasságig. Onnan gyalog jutottunk fel a Székelyek szent hegyének 1801 méteres csúcsára – írják.

Másnap pedig Kápolnásfalu kedvenc piknikező helyén, Homoródlokán tölthettek el egy igazi csapatépítő napot. Ezután kezdődött a XIII. Kápolnásfalusi falunapok, amelyen a debreceni különítmény méltán aratott osztatlan sikert a közönség körében. 
HAON

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában