Fejlesztés

2023.05.17. 14:33

57 millióból lesz korszerűbb a szakáli hivatal

Energetikai korszerűsítésre nyert 57 millió forintot Körösszakál önkormányzata a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az összegből a polgármesteri hivatal épületét fogják felújítani, tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség. 

A közlemény szerint az épület az elmúlt 10 évben nem volt energetikailag megfelelően korszerűsítve. A meglevő épülethatároló szerkezet a jelenlegi követelményeknek nem felel meg, néhány külső nyílászáró cseréje már megtörtént, viszont ezek sem teljesítik az aktuális követelményeket, így a korszerűsítés során ezen szerkezetek cseréje is megtörténik. A fűtési rendszert kondenzációs gázkazán beépítésével és időjáráskövető szabályozóval korszerűsítik. A meglévő épülethatároló szerkezetet szigetelik, továbbá nyílászárócsere is lesz.

Emellett napi programozású szobatermosztátot szerelnek fel, elvégzik az akadálymentes vizesblokk kialakításának gépészeti feladatait, valamint  a fűtési vezetékhálózat cseréjét is, utóbbit szabadon szerelt vékonyfalú szénacélcsőre cserélik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában