Szabadtéri móka

2023.03.26. 16:04

Nem csak a gyerekek élvezték a csúszdát Debrecen legmodernebb játszóterén

A csőcsuszda abszolút kedvenc, de minden gyerek talál elfoglaltságot a dombtetőn.

Forrás: Molnár Péter

Eltelt egy év, amióta átadták a Füredi úti háztömbbelső dombjára épített játszóteret. A gyerekek még mindig örömüket lelik Debrecen legkorszerűbb kicsiknek épített létesítményében.

Újkert Füredi út játszótér Haon
Forrás: Molnár Péter

Habár a napsütés ellenére hűvös, szeles időben nem kellett senkinek sokat várnia a játékokra, számos család vitte el csemetéjét vasárnap egy kis szabadtéri bolondozásra. Igaz, egyszerre nem voltak sokan, mivel fél óránál tovább kevesen maradtak, ám a játszótéren bőven ki lehet melegedni ennyi idő alatt is.

Újkert Füredi út játszótér Haon
Forrás: Molnár Péter

Az egyik anyuka gyermekével egyszerre csúszott le a szomszédos csúszdán. Elmondása szerint szeret partner lenni az önfeledt játszadozásban.

Lacika és Anikó megállíthatatlanok voltak: egyik pillanatban a mászókán versenyeztek, aztán már a domboldalra rögzített kötélen ereszkedtek lefelé. Édesapjuk a Haonnak elmondta, sűrűn járnak a játszótérre, minden játékot imádnak, de csőcsúszda a kedvencük. 

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában