Padok és fák is lesznek még

2022.04.08. 07:45

Hamar népszerűvé vált a Böszörményi és Füredi út sarkán lévő játszótér

Több olvasónk is örömét fejezte ki a nemrég átadott beruházás miatt, a szülők és nagyszülők egy része azonban szeretne több padot a területre.

A nemrég átadott játszótér és környezete tovább szépülhet

Forrás: Napló-archív

A kérés nyomán a Hajdú-bihari Napló a debreceni polgármesteri hivatalt kereste meg. Hangsúlyozták, örömükre szolgál, hogy a környéken élő kisgyermekesek szívesen veszik birtokba a Böszörményi és Füredi út kereszteződése közelében nemrégiben átadott játszóteret. 

 

A kérésre reagálva kifejtették, hogy a lakossági igényeket figyelembe véve a közeljövőben gondoskodnak a terület környezetében a zöldítésről, több fát elültetve. A dombon a letaposott területet mulccsal borítják, a környezetszépítő törekvéseik újabb elemeként pedig a járda mellett hulladékgyűjtő kihelyezéséről is gondoskodnak. Emellett a terület használatának figyelembevételével több pad is segíti majd a komfortos kikapcsolódást – derül ki a polgármesteri hivatal válaszából.

 

HBN 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában