Váratlan helyzet

2023.03.06. 11:31

Durrdefektet kapott a pályán a miniszter autója, amikor Debrecenbe tartott

Azért ez kemény volt – kommentálta az esetet Nagy Márton.

Nagy Márton csütörtöki előadása Debrecenben

Forrás: Napló-archív

Csütörtökön Debrecenben járt Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, aki az egyetem Böszörményi úti campusán arról beszélt, hogy milyen hatással vannak a háború és a szankciók a gazdasági folyamatokra. A debreceni útra az Index egyik újságírója is elkísérte, és az eredeti tervek szerint közös autóban mentek volna, de reggel változás mellett döntött a tárcavezető. Mint a lap írta, Nagy kihasználta a lehetőséget, és ő vitte a gyermekét az óvodába, így végül a miniszteri kabinettel külön indultak útnak, és abban állapodtak meg, hogy a város határában találkoznak.

A lap szerint viszont

a miniszter autója „viszonylag jelentős tempónál” durrdefektet kapott az M3-ason.

Mint írták, a nagy ijedtség mellett nem is tudták azonnal folytatni az útjukat, így a miniszteri kabinettel türelmesen vártak rá az első programhelyszínen, amely az ITK Holding volt.

Beszámolójuk szerint a miniszter a történtek miatt feszülten érkezett meg ide, a kézfogásnál pedig így összegezte a reggeli eseményeket:

azért ez kemény volt.

De aztán azt is azonnal közölte, hogy „kezdjük el, már figyelek”.

A kerékcserét az egyetemi előadás végére el is végezték az autón, de amikor a lap újságírója rákérdezett, melyik autóval mennek a következő programhelyszínre, Nagy az ITK iskolabuszát választotta. „Egyelőre most még abban jobban bízom. Remélem, ez estére feloldódik bennem, és hazajutunk” – jegyezte meg.

A miniszter végül a saját kocsijával tért vissza Budapestre, a cikk szerint a hazavezető úton már semmilyen emlékezetes és érdemleges dolog nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában