Aki nem hiszi, járjon utána!

2023.03.13. 16:27

Úgy lopták a libát Böszörményben, ahogy a mesékben szokás!

Egy lovaskocsiról pattant le a tolvaj, majd puszta kézzel magához ragadta a jószágot.

Talán pislogni sem volt ideje, olyan gyorsan odalett kedvenc libája annak a hajdúböszörményi hölgynek, aki nemrég panaszos posztot tett közzé a Böszörményben Hallottam Facebook-csoportban. Bejegyzéséből kiderül, hogy egy fiatalember lehet az elkövető, aki egy lovaskocsiról lepattanva nemes egyszerűséggel felkapta a bütykös libát tegnap fél 6 körül a Juhász Gyula utcai ház előtt, majd továbbállt zsákmányával – lehet, hogy tévesen értelmezte a „fuss el véle” kifejezést. 

liba, bütykös liba, Hajdúböszörmény, tolvaj, lopás
Forrás: Facebook / Böszörményben Hallottam

Az állat jogos tulajdonosa annak reményében fordult az internetezőkhöz, hogy madara talán még előkerülhet. Mint írja, szívüknek kedves háziállatról van szó, amely immár hét éve él velük.

Kívánjuk, hogy a történet hamisítatlan népmesei fordulattal érjen véget, melynél fogva a gonosz meglakol, a jók pedig elnyerik jutalmukat! Aki esetleg tud valamit az esetről, az a közösségi médián keresztül segíthet, hogy ne maradjon el a boldog befejezés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában