Törökországi földrengés

2023.02.15. 18:31

Széles Diána: „a hősök közöttünk élnek, 16 ember köszönheti nekik az életét”

Az alpolgármester is köszönetet mondott a speciális mentőknek, akik nemrég tértek haza a törökországi földrengés helyszínéről.

Forrás: Facebook / Széles Diána

Széles Diána és Pósán László is köszöntötte a debreceni hősöket, akik a Magyar Református Szeretetszolgálat Kutató- és Mentőcsoportjában és a Baptista Szeretetszolgálat mentőcsapatában tevékenykedtek a törökországi földrengés helyszínén. A politikusok hálájukat fejezték ki az önkénteseknek az áldozatvállalásukért. 

Beszélve velük valóban úgy érzi az ember, hogy a hősök közöttünk élnek, hiszen 16 ember köszönheti nekik az életét. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

– írta szerdai bejegyzésében Széles Diána alpolgármester a Facebookon, ahol név szerint is megemlítette a mentőakció hajdú-bihari résztvevőit.

A debreceni speciális mentők, akiknek hálával tartozunk: Balogh Zsolt, Sitkei Zoltán, Kovács Ilka és Níla, Katona Mihály, Kemecsei Csaba, Hegedűs Gábor, Farkas Péter és Zsozsò, Juhász Márton! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában