Debreceni Egyetem

2023.01.11. 15:54

Nyílt nap a DESOK-ban, Debrecenben

Szeretnél a sport területén elhelyezkedni? Gyere el a január 18-i nyílt napra, és minden kérdésedre választ kapsz!

Forrás: unideb.hu

Idén először szervez nyílt napot a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete a sporttudományok iránt érdeklődő középiskolások, a felvételi előtt álló fiatalok számára. 

A január 18-án, szerdán 14 órakor kezdődő rendezvényen részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a testnevelő - és gyógytestnevelő tanári szakokról, valamint a gyakorlati felvételi követelményekről - írja az unideb.hu szerdai közlésében.

Forrás: unideb.hu

A résztvevők bejárhatják azokat a modern sportlétesítményeket is, ahol hallgatóként tanulhatnak, sportolhatnak: a DE Sporttudományi Oktatóközpont (DESOK) helyiségeit, a DEAC sporttelep futball, tenisz, röplabda, kosárlabda és rekortán futópályáit, valamint a speciális kondiparkot. Emellett bepillanthatnak a Learning Centerbe, ahol XXI. századi körülmények között tanulhatnak, vizsgázhatnak egyénileg vagy csoportokban a hallgatók, továbbá az egyetem Kelet-Magyarországon egyedülálló Sportdiagnosztikai-, Életmód- és Terápiás Központjába (SET), valamint az intézmény fitneszközpontjába, az Unifitbe is. 

A képzésekről további részletek ide kattintva a DE SKI honlapján találhatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában