Ebédre várva

2023.01.25. 17:10

Ezért nem kaptak szerdán ebédet a Fényes udvari tűzkárosultak

Meglepődve fogadták a lakók, hogy nem érkezett meg a felajánlás szerdán délben.

Délután érkezik a meleg étel a Fényes udvarba

Forrás: Czinege Melinda

Kedden megírtuk, hogy a Fényes udvarban hétfőn este kigyulladt egy földszinti kapcsolószekrény, a tűz miatt 25 embert kellett kimenekíteni az épületből. Az önkormányzat és a Debreceni Karitatív Testület azt ígérte, amíg az áramszolgáltatás helyreáll, minden nap melegételt biztosítanak a lakók számára.

A keddi napon délben ki is szállítottak lakásonként három adag levest és főételt, azonban szerdán nem érkezett meg az ebéd.

Rózsahegyiné Juhász Évától, a testület elnökétől a Haon megtudta, miután a keddi ételosztás idején a társasház lakóinak nagy része nem tartózkodott otthon, úgy döntöttek, innentől délután 17 órától szállítják a felajánlásokat.

Mint mondta, szeretnék, ha minden lakóhoz eljutna az étel, ám – mivel a legtöbben napközben dolgoznak – nem tudják átvenni a nekik járó adagot. A délutáni kiszállítás azonban lehetővé teszi, hogy aki fáradtan hazaér a munkából, rögtön friss vacsorához jusson.

Azokat, akik ebben az időpontban sem tudják átvenni a csomagot, egy papírra írt üzeneten keresztül értesítik arról, hogy az ételt a Dobozi utca 2/D alatti Szociális és Egészségügyi Központban vehetik át. 
HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában