Szenátusi ülés

2022.12.13. 09:32

Egyetemi tulajdonba kerül a Forest Offices, már azt is tudni, mire nevezik át

A komplexumnak a térítéses betegellátásban is nagy szerepe lesz.

Forrás: Szinorg Universal Zrt.

A Debreceni Egyetem Szenátusa idei utolsó ülésén támogatta az UD FOREST ingatlankezelést végző gazdasági társaság alapításáról szóló előterjesztést, melynek célja a Debreceni Egyetem tulajdonában álló meghatározott célú ingatlannal kapcsolatos üzemeltetési, létesítményfenntartási-, kezelési feladatok hatékony ellátása. Az előterjesztés kapcsán Bács Zoltán kancellár elmondta, hogy

az új társaság kezeli majd a még 2021-es intézményi modellváltáshoz kapcsolódóan 2023 január végétől a Debreceni Egyetem tulajdonába kerülő, jelenleg Forest Officesként ismert létesítményt.

A 32 ezer négyzetméteres Forest Center lehetőséget nyújt piaci vállalatokkal történő együttműködésre, azok számára működési felület biztosítására, saját egyetemi tevékenységekre, valamit itt tervezi az egyetem elkülönített infrastruktúrán és szervezetben létrehozni a térítéses betegellátás új körülményeit is.

Minderről a hirek.unideb.hu számolt be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában