Zumbarátnők

2022.12.19. 16:08

Egy kislány gyógyulásáért több mint 400 ezret sportoltak össze Létavértesen

A Létavértes SC Zumba szakosztálya jótékonysággal egybekötött évzáró rendezvénnyel búcsúzott.

Rebeka és édesanyja

Forrás: Kővári Krisztián / városháza

Az Arany János Iskola tornacsarnokában tartott eseményre a Létavértesi Zumbarátnők csapata meghívta a környékbeli barátokat is. A kétórás erőnléti és zumba edzést a székelyudvarhelyi Gergely Lóránt tartotta.

A bevételt és az adományokat a székelyhídi négyéves Rebekának gyűjtötték, aki Arnold Arnold Chiara szindrómával született, amivel már egynapos korában meg kellett műteni, majd négy és fél hónapos korában shuntöt kapott.

Forrás: Kővári Krisztián / városháza

Rebeka folyamatos fejlesztésben részesül, és ennek költségeihez járultak hozzá a rendezvényt támogatók. Debrecen, Karcag, Kisújszállás, Nyíregyháza, Nyíradony, Monostorpályi, Szalacs és Létavértes sportolóinak, lakosainak felajánlásából a nap végére 420 ezer forint gyűlt össze – tudtuk meg a rendezvény szervezőjétől Tótfalusiné Bubrik Beátától, aki elmondta, hogy a hétvége óta többen is megkeresték, jelezve, hogy támogatni kívánják a kislány gyógyítását.

Turóczi Barnabás

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában