Nyitás

2022.11.10. 19:17

Új áruházzal gazdagodott Hajdúsámson

Tizenhét embernek jött létre új munkahely.

Forrás: Dandé Melinda

Megnyitotta legújabb egységét a Penny Market Kft. a hajdúvárosban november 10-én, csütörtökön. – Egy olyan vállalkozás jött most létre, amelyre óriási igény mutatkozott az elmúlt időszakban, és 17 fő hajdúsámsoni munkavállalónak teremtett helyben munkahelyet. Régóta vártunk erre a napra, amely sok munkának és dolgozónak köszönhetően valósult meg. A városhoz illő belterületi rész alakult ki, ami illő egy kisvároshoz, és amely ki fogja szolgálni a plusz igényeket is, mint például a parkolást 64 kialakított hellyel – hangsúlyozta az átadóünnepségen Antal Szabolcs polgármester. 

– Mindig öröm, ha újabb egységgel bővíthetjük magyarországi bolthálózatunkat. A hajdúsámsoni üzletünk esetében külön sikerként tartjuk számon, hogy a település és a környék lakóinak kérésére valósíthattuk meg ezt a projektet – fogalmazott Kazatsay Eszter, az üzletlánc hazai kommunikációs vezetője.

A fejlesztés munkálatai február 7-én elindultak el, az építés áprilisban startolt a Kossuth utcán. 

Dandé Melinda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában