Kilencedik iksz

2022.11.28. 17:02

Aranyos feleségének köszöni hosszú életét a debreceni kilencvenéves Pless Sándor - videóval

Sanyi bácsinak ottjártunkkor a fia zongorázott, amit videóra vettünk!

Pless Sándor (középen a nejével és Nagy Sándor önkormányzati képviselővel

Forrás: Debreceni Városháza

– Ötvenkét évig és hatvannyolc napig dolgoztam látszerészként – fogalmazott a Haon érdeklődésére Pless Sándor, aki a napokban ünnepelte a kilencvenedik életévét a családja körében. A jeles alkalomból Nagy Sándor önkormányzati képviselő, valamint Tóth-Vanka Judit, a debreceni polgármesteri hivatal szociális osztályának munkatársa köszöntötte fel hétfőn délelőtt a debreceni otthonában.

Forrás: Debreceni Városháza

Mint megtudtuk, imádta a szakmáját, sőt, felesége is ezen a területen mozgott, akivel 68 éve élnek boldog házasságban, így megannyi szép emléket tud felidéznél az elmúlt évtizedekből. – Egy munkahelyi rendezvényen ismerkedtem meg a kedvesemmel, Darvai Ágotával, akivel két gyönyörű gyermekünk született. Nem volt egyszerű őt meghódítani, nagyon szép fiatal nő volt, és egyébként a mai napig is az, ha nem figyelek, lecsapják a kezemről – tette hozzá mosollyal az arcán.

Az ünnepelt három unokájával és ugyanennyi dédunokával büszkélkedhet, ám a fia, Pless Attila zongoraművész is ugyanúgy a szeme fénye, aki, ha elkezd játszani, Sanyi bácsi szívét melegség önti el.

Forrás: Debreceni Városháza

– Imádom, amikor zongorán játszik, már gyermekkorában felfigyeltünk a tehetségére, nagyon büszke vagyok rá – jegyezte meg, mire fia eljátszotta neki a Happy Birthday to You zeneszámot.

Sanyi bácsit is megkérdeztük a hosszú élet titkáról, ám csak annyit mondott: az aranyos feleség elengedhetetlen, és haraggal a szívünkben nem szabad álomra hajtani a fejünket.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában