Díjak találtak gazdára

2022.10.09. 14:36

Siker koronázta a hajdúsámsoni szüreti mulatságot

Hagyományőrző fogatok felvonulásával és főzőversennyel is szórakoztatták az érdeklődőket.

Forrás: önkormányzat

Közel harminc hagyományőrző fogat felvonulása, néptánc, „A legszebb konyhakertek” országos és a „Virágos udvar, rendezett ház” helyi program eredményhirdetése, szőlőültetés és főzőverseny várta az érdeklődőket október 8-án Hajdúsámsonban, a Piactéren és a Martinka Közösségi Háznál.

– Alpolgármestereink szervezésének köszönhetően évről évre sikeres a Legszebb konyhakertek és a Virágos udvar, rendezett ház program városunkban. Idén több mint hatvanan neveztek összesen. Megmozdult a közösség településünkön a Szüreti mulatság alkalmával, siker koronázta a napot – tájékoztatta a Naplót Antal Szabolcs polgármester.

A rendezvényt megtisztelte Tasó László országgyűlési képviselő, aki köszöntőjében hangsúlyozta, hogy Hajdúsámsonba jó jönni, jó a közösség, akiknek fontos a hagyományok ápolása, mint a szüret megünneplése is.

A díjazottak szőlőtőkével, levendulával és locsolóval térhettek haza. A főzőverseny nyertesei a Városi Idősek Klub tagjai lettek az ízletes sertéspörkölttel, valamint a polgármester minden fogatost megajándékozott az alkalomhoz illően egy üveg borral. A délután jó hangulatáért Sós Feri zenész felelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában