Segítség koncertekkel

2022.05.31. 08:55

Sikeres volt a jótékonysági hétvége, több millió forintot gyűjtöttek Bíborka gyógyulásáért

Több millió forint gyűlt már össze, s az elkövetkezendő hetekben folytatódik a segélyakció.

NE

Forrás: Kiss Annamarie

Rengetegen fogtak már össze a GM1-gangliozidózisban szenvedő Szendrei Bíborka gyógyulásáért, az elengedhetetlen kezelésekhez azonban óriási összeg szükséges. A gyűjtéshez az elmúlt hetekben több zenész is csatlakozott: a Roy és Ádám Trió, Kalapács József, Rudán Joe és a KTB (Kovács Tamás Band). Mindemellett a megyénkbeli rockbanda, a Tankcsapda is zenélt Szendrei Bíborkáért, szombaton koncertet adtak a Roncsbárban, és az este teljes bevételét Bíborka gyógyulásáért ajánlják fel. 

A zenekar már a koncert előtt megosztotta közösségi oldalán, hogy a jótékonysági bulira előzetesen minden jegy elkelt, így még mielőtt a húrok közé csaptak volna, a koncert teljes bevétele már meghaladta a 2 millió forintot. Szendrei Bence, a kislány édesapja a Napló érdeklődésére elmondta, a jótékonysági koncertsorozatnak hála hatalmas összeggel erősödött az alapítvány.

A Tankcsapda-koncert 2 millió 164 ezer forinttal, míg a Rock Cafe-koncertek 570 ezer forintos összeggel támogatták Bíborka gyógyulását. Hozzátette, mindez kiegészülve kicsivel több mint 1 millió forintnyi egyéb adománnyal.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában