Közbeszerzés

2022.05.27. 12:28

Örülhetnek Hajdúhadházon, újabb utcákat aszfaltoznak

Hét árajánlat közül a helyi cégé volt a legjobb.

A Lehel utcán is építkezni fognak

Forrás: Google

Nettó 143 millió forintért a VAJDA MÉLYÉPÍTŐ Kft. végezhet útépítést és csapadékvíz-elvezetést több hajdúhadházi utcán; a beruházó önkormányzat és a helyi cég képviselői a napokban megkötötték az erről szóló vállalkozási szerződést.

Az önkormányzat olyan forrásból nyert pénzt a munkára, amelyből leromlott városrészeket lehetséges fejleszteni. Ebben a pénzből hajtottak már végre különféle projekteket a délnyugati városrészben, most pedig több ezer méteren építenek ki közműveket. Így a Méhészkert és Irinyi János utcákon (488 folyóméteren), az Erzsébet utcán (382 folyóméteren), a Lehel utcán (262 folyóméteren), a Sugár utcán (423 folyóméteren), a Jászai Mari utcán (325 folyóméteren), a Szabó Gábor utcán (370 folyóméteren), valamint a Károlyi utcán (371 folyóméteren) fognak dolgozni a munkagépek. A nyertes árajánlat hat másiknál bizonyult kedvezőbbnek; a cégnek 12 hónapja van a megvalósításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában