Közbeszerzés

2022.05.09. 13:42

Megépül a szolgáltatóház és községgondnokság Ebesen

Az épületegyüttes a település központjában lesz – kihirdették a közbeszerzés nyertesét.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Nettó 660,9 millió forintért a túrkevei székhelyű Lisznyai Építőipari Kereskedelmi Szolgáltató Kft. építheti a szolgáltatóház és községgondnokság épületét Ebesen – derül ki a május 9-i Közbeszerzési Értesítőből. A Rákóczi utca 10-12. szám alatt megvalósítandó épületegyüttes a város központjában készül el.

A környező közutak fejlettsége és állaga az épület megközelíthetősége szempontjából kedvező. Az összesen 4901 négyzetméteres telek három önkormányzati tulajdonú ingatlan összevonásával alakult ki.

A tervek szerint az épületrészek hagyományos szerkezetűek, földszintes, alápincézetlen, részben magastetős, üres padlásteres, részben kishajlású, magastetős kialakításúak lesznek. A szolgáltatóház és a községgondnokság közforgalmi bejáratai a Rákóczi utcáról, valamint a belső udvarról nyílnak majd.

A belső udvari parkolók, garázsok a Rákóczi utcáról nyíló fedett kapuáthajtón keresztül, míg a leendő utcával párhuzamos keleti traktus személyzeti és árufeltöltési bejáratai, valamint a szolgáltatóház közforgalmi vizesblokkjai a belső udvar felől, egy fedett átjárón keresztül közelíthetők meg.

A leendő földszintes épületben a 7 üzlet és a 6 szolgáltatóegység eladó-fogadótere komplexen akadálymentesített. A tervek szerint 40 – köztük egy akadálymentes – parkolót alakítanak ki, valamint 6 garázs és 20 kerékpártároló készül.

A pályázatot az ebesi önkormányzat írta ki, a szerződést május 4-én kötötték.

GCS


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában