Támogatás

2022.04.01. 09:29

Hárommilliót osztanak szét a megyében

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Jogi, Ügyrendi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága részére 2022-ben 3 millió forintot biztosít, melyet a bizottság saját hatáskörében használhat fel – tájékoztatott Kiss Attila, a bizottság elnöke.

HBN

A bizottság úgy döntött, hogy a rendelkezésére álló forrást egyedi támogatási kérelmek alapján a megye területén székhellyel rendelkező, a megyében működő művészeti és kulturális csoportok, ifjúsági és civil szervezetek, sportegyesületek, továbbá a megyei települési önkormányzatok, valamint a megyében lévő köznevelési, közművelődési intézmények által megrendezésre kerülő programok támogatására kívánja fordítani. Hajdú-Bihar megye területébe nem értendő bele Debrecen megyei jogú város közigazgatási területe. 

 

Az egyedi támogatási kérelmeket Kondor Erika Anna koordinációs referens vagy Bertalan Imre polgármesteri referens részére szükséges a pályázóknak megküldeni. A kérelmeknek tartalmaznia kell a pályázó adatait, a forrás felhasználásának célját, valamint annak összegét. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában