A víz világnapja

2022.03.23. 20:06

„Vízcseppek vagyunk az élet óceánjában”

Március 22-e, a víz világnapja alkalmából mozgalmas, látványos és tartalmas programot szerveztek a helyi általános iskolában.

Forrás: Kedves Zilahi Enikő

A víz jelképes színébe, vagyis kékbe öltözött gyerekeket a világnappal kapcsolatos beköszöntő felirat, egy hatalmas, mosolygó vízcsepp mellett számtalan érdekes plakát, fotósorozat, sőt még egy rövidfilm is várta. Az iskola PET szakkörösei műanyag palackokból késztettek akváriumot, a központi hirdetőfalra pedig felkerült egy hatalmas csap, melyből megannyi vízcsepp áradt ki a cseppet készítő gyermekek nevével. A nap folyamán sokan elidőztek a fal előtt, de nemcsak a látvány, hanem az elgondolkodtató szlogen miatt, mely szerint mindannyian egy-egy apró kis vízcsepp vagyunk az élet nagy óceánjában. Ezért is kell kötelességünknek érezni, hogy vigyázzunk egyik legdrágább kincsünk, a víz tisztaságára. A napot Nánási Patrícia tanárnő szervezte.

 

Kedves Zilahi Enikő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában