Új beruházás

2022.03.31. 14:15

Megtalálták a kivitelezőket

Medret tisztítanak és szervizutat építenek Hortobágyon.

GCS

Nettó 46 millió forintért végeznek medertisztítást és építenek szerviz­utat Hortobágyon – derül ki a március 30-i Közbeszerzési Értesítőből. A déli elkerülő szervizút építése a gazdasági útról ágazik majd le, és a vásártér kiszolgálását fogja biztosítani. Teljes hossza 445 méter lesz. A szerződés ezen részének összértéke 21,2 millió forint. A nyertes ajánlattevő a nyíradonyi székhelyű MALGROUP Kft., vele a Hortobágy Község Önkormányzata március 26-án kötött szerződést. 

 

Tereprendezés és -tisztítás 

 

A Hortobágy folyó medertisztítását a gyaloghíd – Kilenclyukú híd közötti szakaszon és a Csárdakert vonalában végzik majd. Az elvégzendő feladat nád- és gazkaszálás, cserjeirtás, a mederben szabálytalanul kinőtt fák és bokrok kitermelése, helyszínről történő elszállítása. A medertisztítás keretében lágy iszapot kell kitermelni és elszállítani, a kemény iszap kitermelése után pedig a helyszínen kell elhelyezni. A szerződés ezen részének összértéke 24,7 millió forint. A nyertes ajánlattevő a balmazújvárosi székhelyű Balmaz-Földgép Kft. – a céggel a Hortobágy Község Önkormányzata március 26-án kötött szerződést. 

 

GCS 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában