Helyi közélet

2022.03.07. 15:13

Fájdalomcsillapító, elem, gyertya – a püspökladányi polgármester jelezte, mire volna szükség

Folytatják a gyűjtést, már háromszor fordultak.

Forrás: Tóth Lajos/Facebook

Egy hét alatt háromszor juttatott el adományokat a kárpátaljai Szalókára a püspökladányi önkormányzat – számolt be a segítségnyújtásról Tóth Lajos. A püspökladányi polgármester március 6-án azt írta  a közösségi médiában, hogy büszke az összefogásra.

– A lakossági felajánlásokból álló raktárkészleteket az önkormányzat egészítette ki. A legutóbbi adománycsomagot egy tiszaszentmártoni gyűjtőpontig vihettük, onnan egy egyesület juttatja át a szállítmányt a határon túlra 

– közölte, köszönetét kifejezve Ráczné Fekete Ilona képviselőnek és Papp Mátyásnak (előbbi elkísérte a szállítmányt, utóbbi biztosította hozzá a gépkocsit).

 

A tiszaszentmártoni tapasztalatok alapján – tette hozzá a polgármester – az adományozók a jövőben vény nélkül kapható fájdalomcsillapítóra,  elemre, gyertyára és más világítóeszközre, takaróra, plédre, hálózsákra gondoljanak a segítségnyújtáskor.  Ágy- és ruhanemű egyelőre elegendő mennyiségben gyűlt össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában