Új attrakció a Nagyerdőn

2022.03.29. 15:12

Családi szabadeséstoronnyal bővül a debreceni vidámpark, rajzpályázatot hirdetnek

Több játéküzem teljes műszaki és esztétikai megújuláson megy keresztül, valamint új szórakoztatóeszközök beszerzése is folyamatban van az intézmény híradása szerint.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Hatvankettedik születésnapjára történetének legátfogóbb megújulásán esik át a debreceni vidámpark kisvasútja, a mai nap pedig bejelentették, hogy az elmúlt évek legnagyobb volumenű beruházása – 60 millió forint értékű európai uniós közbeszerzés – keretében egy új attrakció, családi szabadeséstorony érkezik a parkba idén nyáron. Az erről szóló közlemény szerint a 10 méter magas és 8 férőhelyes élményelem alapvető műszaki paraméterei már adottak, ahogy elhelyezése is az afrikai tematikájú nagyjátékgép, a Zulu szomszédságában. A szintén afrikai hangulatú torony dizájnjának kidolgozásába azonban az intézmény szeretné bevonni az általános- és középiskolás látogatóközönségét is, ezért országos vidámparki rajzpályázatot hirdet.

 

A pályázatra az ország bármely iskolájából lehet jelentkezni osztályonként egy darab álló A/4-es formátumú pályamunkával, amely elkészítéséhez bármilyen, akár digitális rajztechnika is használható. Az alkotások 2022. május 1-ig adhatók le postán (Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft., 4032 Debrecen, Ady Endre út 1.), illetve személyesen a park pénztárainál nyitvatartási időben, valamint digitális technikával készített rajz esetében a [email protected] e-mail-címen. Az intézmény telefonon fogja értesíteni a nyerteseket, ezért kéri, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetőség is szerepeljen.

 

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkát beadó nyertes osztály a vidámparki kalandok mellett állatkerti látogatást és szakvezetést is magában foglaló, egész napos kalandot tartogató díjazásban részesül.

 

További információk a [email protected] e-mail-címen kérhetők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában