Irány a Biczó!

2022.02.18. 16:34

Nagy túrával ünnepelnék Debrecen új biciklis kiránduló útvonalát

A belvárosból az Erdőspusztákra.

Triálbemutató is színesíti a programot

Forrás: Kuti István

Márciusban teljes hosszában elkészül a keleti városrész legújabb kerékpárútja Debrecenben, s az alkalomból közös biciklizést szervez a Főnix Rendezvényszervező Kft. Az erről szóló sajtóközlemény szerint a nagy tekerés a Kölcsey Központtól indulva a bánki arborétumig tart; a túra március 27-én (vasárnap), 11 órától indul és a társaság negyed egykor érkezne célhoz.  

 

Tervezett útvonal: Kölcsey Központ (Baltazár Dezső tér) – Piac utca – Szent Anna utca – Vágóhíd utcai felüljáró – Vágóhíd utca – Bihari utca – Diószegi út – Sikló utca (frissítőpont) – Panoráma út – Bánki arborétum.

 

Gyülekező 10 órától a Baltazár Dezső téren, ahol rajtszámot osztanak, triál bemutatót tartanak, majd közös bemelegítésre invitálnak. A részvételi szándékot érdemes előre jelezni a [email protected] email-címen, mert az első 100 regisztráló között értékes nyereményeket sorsolnak ki a bringanap végén. A program az aktuális járványügyi szabályok betartásával látogatható. Részletek az esemény Facebook-oldalán.

 

Program

 

10:00: Gyülekező, regisztráció, rajtszám osztás (Baltazár Dezső tér)
10:30: Triálbemutató
10:50: Közös bemelegítés, fotózás, felsorakozás
11:00: Indul a túra rendőrségi felvezetéssel
11:45: Összevárás a Sikló utcánál, frissítőpont
12:15: Várható érkezés a Bánki Arborétumba
13:00: Családi programok, ügyességi pálya, triálsuli, e-bike teszt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában