Közbeszerzés

2022.02.10. 13:12

Épülhet a birkózó edzőcsarnok Püspökladányban

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Edzőcsarnok épül Püspökladányban, a Petőfi utca 67. szám alatti ingatlanon (a Gellér Sándor Sportcentrumhoz kapcsolódóan)  – derül ki a február 10-ei Közbeszerzési Értesítőből. Négy ajánlattevő közül egy budapesti cég nyert, mely nettó 280 millió forintért végzi el a munkát, a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. beruházásában.

A tervek szerint egy két szőnyeges birkózó edzőcsarnok épül a szükséges kiszolgáló helyiségekkel. A létesítmény befogadó képessége maximum 50 fő lesz, nézőtérrel, lelátóval nem rendelkezik.

A részletes leírás alapján a mintegy 450 négyzetméter nettó alapterületű könnyűszerkezetes csarnokban 346 négyzetméternyi küzdőtér, női-férfi öltöző és vizes blokk, valamint edzői szoba lesz. Ennek megfelelően az épület két fő részből áll: az edzőtérből és kiszolgáló helyiségekből. Előbbiben két darab birkózó szőnyeget helyeznek el. A kiszolgáló részben kap helyet a női, a férfi és az edzői öltöző, mindhárom zuhanyzóval, W.C.-vel ellátva, a tisztítószertároló helyiség, valamint kialakítanak egy, az épület működtetéséhez szükséges gépészeti helyiséget is.

 

Az épület fedése szendvicspanellel történik. A külső térelhatároló szerkezetek szintén szendvicspanelből készülnek. A válaszfalak gipszkartonból lesznek, a helyiségek funkciójának megfelelő minőségű anyagból. 13 műanyag kültéri és 15 fa beltéri nyílászárót építenek be. Elektromos energia- és vízellátása a meglévő rendszerhez csatlakozik. Kombi gázkazán által biztosított melegvizes, radiátoros fűtés készül, a szellőzést a gépészeti helyiségben elhelyezett légcserélő szolgáltatja. Mozgásérzékelő rendszert, és egy 6 ezer 270 wattos komplett napelemes rendszert is telepítenek 19 darab napelemmel.

 

SzT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában