Közbeszerzés

2022.01.24. 10:20

Tolódik az újtikosi fejlesztés

A megismételt eljárás sem hozott eredményt, továbbra sincs kivitelező.

Forrás: MW-archív

Eredménytelenül zárult az újtikosi bölcsőde építésére vonatkozó, megismételt közbeszerzési eljárás – olvasható a Közbeszerzési Értesítő csütörtöki számában. A felhívás szerint a majdani kivitelező feladata egy minibölcsőde kialakítása a meglévő óvodaépülethez nyaktaggal csatlakoztatott földszintes ingatlan kialakításával. Az új intézmény magában foglal majd egy akadálymentes mosdót, csoportszobát, élőteret babakocsi-tárolóval, fürdőszobával, közlekedővel, külső tárolóval, öltözővel, gyermekátadóval, takarítószer-raktárral és egy külön mosdóhelyiséggel.

Az alapterülete megközelítőleg 110 négyzetméter lesz, melyhez csatlakozik egy 25 négyzetméteres terasz is – tudtuk meg az értesítőből.

A műszaki kialakítás fontos kitétele többek között az, hogy a tetőszerkezet hagyományos fa fedélszerkezetű legyen nyeregtetős kivitelben, a műanyag nyílászárók fehérek legyenek, legalább 3 rétegű üvegezéssel. Az épületben padlófűtés kialakítása az előírás, a csoportszobákban mennyezeti hűtéssel. Továbbá két parkoló kialakítása is szükséges, melyek egyike akadálymentesített. Az épület közvetlen átjárást biztosít az óvoda épületébe, de attól teljesen független elektromos és gépészeti hálózattal rendelkezik majd.

 

BS

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában