Közlekedés

2021.10.12. 13:00

Forgalomkorlátozás várható a debreceni Hatvan utcánál

A debreceni nyugati kiskörút III. ütemének kivitelezése részeként a Tisza István utca és a Hatvan utca kereszteződésben pályaszerkezet-csere megvalósítása folyamán további forgalomkorlátozást rendelnek el. A kivitelezési munkák itt 2021. október 12-től 2021. október 24-ig tartanak – közölte hétfőn a debreceni polgármesteri hivatal.

A pályaszerkezet-csere első ütemében a csomópont területén a Csók utca felőli oldalban történik a munkavégzés. Az érintett forgalmi sávokat a kivitelező lezárja, ezért a Tisza István utca irányából érkező forgalmat a Hatvan utca irányába balra és jobbra egy-egy sáv fogja biztosítani. A Bethlen utca irányából sávelhúzással egy sávon lehet a Hatvan utcáról egyenesen haladni a Segner tér, valamint balra kanyarodni a Tisza István utca irányába. Továbbá a Segner tér irányából megszűnő sáv miatt egy sávon lehetséges az egyenesen haladás a Bethlen utca és a jobbra kanyarodás a Tisza István utca irányába.

A jelzőlámpák a kivitelezés alatt üzemelnek. Amennyiben szükséges, rendőri forgalomirányítás lesz a csomópontban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában