október 7-ig várják a szavazatokat

2021.09.29. 12:47

Döntse el, melyik ötlet valósuljon meg a Civaqua-programban!

Elérkeztünk „A mi Civaquánk” ötletpályázatának döntőjéhez: a Future of Debrecen csapata a helyiek kedvenc ötletét keresi, tudatták közleményben.

Fotó: Facebook / Papp László-archív

Mint írják, 274 debreceni, 70 csapatot alkotva küldte el rendkívül érdekes és izgalmas ötleteit. Az elődöntő júniusban lezárult, az induló 70 csapatból a szakmai előzsűri 10 döntőst választott ki, akiknek a pályázatára október 7-én 12 óráig lehet szavazni.

A szavazás menete

A Future of Debrecen weboldal szavazófelületén megnézhetők a csapatokkal készült rövid videók. Szavazni az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával és az e-mail-cím megadásával lehet. A megadott e-mailre rövid időn belül érkezik egy aktiváló link, amivel érvényesíteni lehet a leadott voksot.

Jövő pénteken minden eldől

Az ötlet, amelyet a debreceniek megszavaznak – az első három helyezetthez hasonlóan – megvalósul a Civaqua-programban. A közönségdíjas csapat pedig emellett egy nagyon izgalmas természetfotós túrát tölthet el az egyik legismertebb magyar természetfotóssal, Máté Bencével.

Az, hogy mely ötletek végeznek az első három helyen, és melyik ötlet lett a debreceniek kedvence, október 8-án derül ki. A 10 döntős csapat – a kétkörös szakmai továbbképzést követően – ekkor mutatja be a döntő zsűrinek a részletesen kidolgozott ötleteiket.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-mi-civaquank-debrecen-szakmai-nap-5677475/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában