évértékelő közgyűlés

2021.06.19. 13:52

A nyáron is „muzsikál” majd a Gúthi-erdő

Nem mindennapi helyszínt választott tanácskozásához a Ligetalja-Gúth Idegenforgalmi Egyesület.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Az egyesület általában az év első hónapjaiban tartja évértékelő közgyűlését. Idén ezt az időpontot is „elmosta” a vírusjárvány, hisz zárva tartott minden olyan intézmény, ahol összegyűlhetett volna a tagság. Június elején már lett volna lehetőség a művelődési házban megtartani a közgyűlést, Erdei Istvánné elnök azonban úgy döntött, biztonságosabb, stílusosabb, élménydúsabb a szabadban találkozni. A nyíracsádi központtal bejegyzett egyesülethez a helyieken kívül Nyírábrány, Fülöp, Nyírmártonfalva, Nyíradony és a Nyírerdő Zrt. tartozik. A településeket a gyűlésen a polgármesterek képviselték, de a tagságból többen is részt vettek a beszámoló közgyűlésen. A megjelenteket a 27 éve működő egyesület elnöke, Erdei Istvánné köszöntötte, aki beszámolt az előző év munkájáról, valamint ismertette az idei évben eddig elvégzett és még előttük álló feladatokat.

Legfontosabb nyári programként a Muzsikál az erdő nevet viselő – tavaly hatalmas sikert arató – szabadtéri zenés rendezvény megvalósítására lesz lehetőség a Nyíracsádot Nyíradonnyal összekötő Gúthi-erdőben található Pusztatemplomnál.

Emellett nagy hangsúlyt fektetnek a falusi vendégházak kialakítására és a pályázati lehetőségek kihasználására is. A közgyűlés tisztújító szavazással ért véget, ahol Erdei Istvánnét megerősítette a tagság az elnöki poszton.

KZE

Borítóképünkön Erdei Istvánné egyesületi elnök mögött a tagtelepülések polgármesterei: dr. Nagy János, Nagy Lajos, Hutóczki Péter és Filemon Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában