Csak az emlék marad

2021.04.30. 10:13

Elúszott az idei BELÁHAPI Fesztivál is

A polgári strandfürdő hagyományos rendezvényét a vírushelyzet okán ismét nélkülöznünk kell.

Fotó: Csőke Vivien

A város hagyományos rendezvényei sorában minden évben május elsején rendezték meg a nagy tömegeket vonzó BELÁHAPI (Beszélni, Látni, Hallani, Pihenni) Fesztivált a polgári strandfürdőn. A vírushelyzet okán ez sem tavaly, sem az idén nem rendezhették meg.

Emlékezzünk vissza, milyen jó is volt! A reggel a horgász-, illetve a főzőversenyek résztvevőinek készülődésével kezdődött. A helyi egyesületek sátraiban nagy volt a sürgés-forgás. Szokásos program volt a gyerekek számára rendezett aszfaltrajzverseny, valamint a „Polgár Város Vándorkupája” labdarúgótorna is. A Pétegisz (Polgár és Térsége Egészségügyi Központ Nonprofit Zrt.) sátrában egészségügyi szűrővizsgálatokkal várták a látogatókat, illetve erre a napra a Vöröskereszt véradást szervezett. A délután a kulturális programoké volt, felléptek a helyi művészeti csoportok. A rendezvény mindig egy sztárfellépővel zárult.

Csőke Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában