videóval

2021.03.22. 17:01

Élőben mutatkozott be a Future of Debrecen – portálunkon visszanézheti!

Az eseményt a zöld mozgalom közösségi oldalán közvetítették.

Fotó: Molnár Péter

A Future of Debrecen zöld mozgalomról tudhattak meg többet az érdeklődők hétfő délután a kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán, ahol 17 órától élő közvetítéssel vártak mindenkit, aki kíváncsi a részletekre. Az online eseményt pénteken rövid videóval " target="_blank" rel="noopener noreferrer">harangozták be, melyben Senánszky Petra többszörös világ- és Európa-bajnok uszonyosúszó is közreműködött. „Fiatalok vagyunk, debreceniek vagyunk, zöldek vagyunk. Gyertek velünk!” – mondja a Nagytemplom előtt rögzített felvételen a sportoló.

A mozgalmat bemutató közvetítést itt lehetett követni.

„Debrecen természetes környezeti értékei a ma élő generációk legértékesebb örökségét képezik. Mozgalmunk célja, hogy jobb állapotban adjuk át az örökül kapott értékeket az utódainknak, mint ahogyan az elődeinktől átvettük azokat!” – írják a Future of Debrecen közösségi felületén.

Az eseménnyel párhuzamosan a www.futureofdebrecen.hu oldal is élesedett.

Munkacsoporttal az új tervekért

Mint arról portálunkon is olvashattak, új környezetpolitikát hirdetett meg Papp László, a cívisváros vezetője a Debrecen 2030 program keretében. A zöldebb jövő megvalósításáért való törekvések egyebek mellett a stratégiában, a Civaqua-programban, a napelemparkok telepítésében, a Zöld Város-projekt továbbvitelében, az energetikai fejlesztésekben, továbbá a zöld buszvárók létrehozásában is nyomon követhető. Az új környezetpolitikai elképzelések megvalósulását a szeptemberben megalakult környezetvédelmi munkacsoport is segíti. Ennek tagja többek között a korábbi videóban megszólaló Senánszky Petra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában