fotókkal

2020.10.15. 19:52

Több száz állami gondozásban élő gyereket szórakoztattak

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és a Kerekerdő Élménypark rengeteg érdeklődőt látott vendégül október 15-én.

Fotó: Matey István

A „szórakozz velünk” program keretében lepték meg egész napos kikapcsolódással azokat a gyerekeket, akiknek erre máskor nincs lehetősége. – Öt éve üzemeltetjük a feleségemmel a Kerekerdő Élményparkot és úgy gondoltuk, hogy megérdemelnek a gyerekek egy olyan rendezvényt, amit most a Bihari Állami Gondozottak Egyesületével sikerült létrehozni. Szerettük volna megvendégelni ezeket a csemetéket egy kis felhőtlen szórakozással, ahol minden élményelemet annyi alkalommal használhatnak, amennyiszer csak akarnak. A bejáratnál kaptak kuponokat, ami átváltható üdítőre, piskótára és mindenféle nyalánkságra a teraszon – részletezte Bari Maik és Bariné Ábrók Nóra, a Kerekerdő Élménypark tulajdonosai. – A célunk csak annyi volt, hogy érezzék jól magukat a résztvevő csemeték. Továbbá kiemelten fontos számunkra a résztvevők biztonsága, ezért a koronavírus elleni védekezés érdekében a maszk viselése kötelező, ahogyan a megfelelő távolság megtartása is – tették hozzá.

Kellemes szórakozás

Buzás Lajos, a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének elnöke kérdésére egybehangzóan érkezett a gyerekek szájából a válasz, miszerint nagyon jól érzik magukat, várták már az Élményparkban eltöltött napot. Az elnök köszönetet mondott az Élménypark tulajdonosainak, hogy megkeresték őket és lehetőséget kaptak arra, hogy eltöltsenek ott egy teljes napot. – Számomra kiemelten fontosak a lakásotthonban élő gyerekek, megható mindig, amikor gondolnak ránk – osztotta meg.

Kezdésként egy színpadi produkcióval szórakoztatták a gyerekeket, amit saját produkciónak vallanak a tulajdonosok. Az előadás egyszerre tartalmazott komolyságot, humort, illúziót. A produkció után kedvére játszhatott mindenki és ülhetett fel arra a játékra, amire szeretett volna.

Vámosi Kira

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában