átszervezés után

2020.08.30. 19:06

Újra dübörögtek a motorok a nyár utolsó hétvégéjén

Megszokott már, hogy augusztus végén a város fesztiválterületét motorosok lepik el, akik évről évre hangerőt és színt visznek a város életébe.

Fotó: Fekete Andrea

A szervezők a vírushelyzet miatt sokáig dilemmáztak, mi legyen ezzel az idei, szám szerint 12. alkalommal, ám úgy döntöttek, minden protokollt betartva, jóval kevesebb vendéggel és koncerttel, kicsit szomorkásan, de megszervezik a találkozót.

„Adj gázt!”– ez volt az szlogenjük, mellyel a helyzetnek is hadat üzentek, bízva abban, hogy jövőre már a megszokott létszámmal tudják a rendezvényt megtartani. A felvonulásuk viszont „eget rengető” volt, hiszen csatlakoztak hozzájuk az esemény régi résztvevői is, így maszkban, kellő távolságtartással düböröghettek végig a város utcáin a lakók óriási örömére.

Varga Tibor „Sintér” főszervezőként kicsit bánatos mosolygással jegyezte meg: sehol máshol nem rendeztek idén motoros találkozót, így elmondhatom: „Közép-Európa talán legnagyobb találkozóját tudhatjuk a hátunk mögött!”

Fekete Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában