sztárvendég is érkezett

2020.06.15. 08:50

Zene, tánc, szórakozás a pocsaji romarendezvényen

A helyi Cigány-tó melletti tér adott helyet a hétvégi kulturális rendezvénynek, melyet a roma nemzetiségi önkormányzat rendezett az integrációs programjukon belül.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

Június 13-án, szombaton délelőtt Szőllősi Roland polgármester nyitotta meg a rendezvényt, majd elkezdődtek a zenés programok. Helyi fellépők, mint például a baptista gyülekezet kórusa, Horváth Sándor és Balogh Rajmund, az Apáti Band, Versace Gézu zenéltek és énekeltek. Ebédig és azt követően is a vendégelőadó érkezéséig a zenekar húzta a talpalávalót, sokan táncoltak. A déli órákban sertéspörkölt ebéddel kínáltak mindenkit. Többnyire ezután kezdtek összegyűlni a mulatni vágyók, mert érkezett a sztárvendég, Dögös Robi. Menyhért Attila, a roma önkormányzat elnöke köszöntötte, majd a sztárvendég kisfiával, Ricsivel énekelt egy órán át, a közönség vele együtt táncolt és mulatott késő délutánig.

Fotó: Nagyné Kelemen Mónika

NKM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában