Hírmorzsák

2020.06.03. 20:25

Elhúzódó strandnyitány és átszervezett eseménynaptár Földesen

A település polgármestere a folyamatban, illetve tervben lévő beruházásokról is beszélt a Naplónak.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Birkózócsarnok is lesz

Számos beruházás folyik, illetve előkészítés alatt van a településen. Az irodaház külső szigetelése elkezdődött, felújítják az iskolakonyhát, közbeszerzés alatt áll a birkózócsarnok, és a szabadidőközpont faházainak korszerűsítését is tervezik – mondta el a Naplónak Jeneiné Egri Izabella polgármester.

Elmaradó események

A koronavírus-veszély miatt alaposan át kellett gondolni a közművelődési tervet, illetve át kellett rendezni Földes idei eseménynaptárát. A falunapot eredetileg augusztus 7-én és 8-án rendezték volna, de átidőzítették szeptember közepére. Számos, a civil szervezetekhez köthető esemény elmaradt. A szervezők látják, hogy hiába az átcsoportosítás, mindent nem lehet megtartani.

Július elején talán megnyithat

Hiába a lehetőség a strandnyitásra, a földesi fürdő nem indíthatta el a szezont május végén. Ennek oka, hogy az úszómedence kivételével töltős-ürítős medencék vannak a földesi strandon. Jeneiné Egri Izabella bízik benne, hogy júliustól megnyithat a fürdő, persze akkor is be kell tartani az egészségügyi követelményeket.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában