kipróbálhatták a repülést

2019.12.06. 20:34

Vajon mit rejtett a hőlégballon mélye?

Nemcsak a gyerekek, de még a felnőttek is csodájára jártak a hatalmas gömbnek Nyíracsádon.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Ha nem is a Mikulás, de az ajándék mindenképpen hőlégballonnal érkezett a nyírségi településre, hisz a hatalmas gömb látványa, és persze a felemelkedés élménye volt maga az ajándék, aminek nemcsak a gyerekek örültek, de ámulatba ejtette a felnőtteket és a környéken lakókat is. A régi sportpályán időről időre felemelkedő hőlégballonnak hamar híre ment a településen, így sokan voltak kíváncsiak a látványra is.

A gyerekek „repülhettek” is

A ballon kosarába persze csak gyerekek szállhattak be. Először az óvoda nagycsoportosai emelkedhettek több emeletnyi magasságba, és csodálhatták meg falujukat onnan, ahonnan eddig csak a madarak láthatták. Az ovisok után aztán sorra érkeztek az általános iskola osztályai, akik ha csak pár perces felemelkedés erejéig is, de kipróbálhatták a „repülést”. Többen voltak, akik szívesebben maradtak a szilárd talajon, s inkább választottak egy Tesla élménykört négy keréken, de azok sem csalódtak, akik csak tisztes távolságból szemlélték a látványnak sem mindennapi hatalmas tüzes ballont. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt jelentett a különleges Mikulás ajándék.

Kedves Zilahi Enikő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában