megható találkozó

2019.12.05. 17:08

Összegyűlt a betegfigyelő monitor ára

Örvendi Cintia akciója révén ezentúl új eszköz könnyíti meg a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány munkáját.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Játékokkal, gyermekruhával, édességekkel és könyvekkel telt meg csütörtök délután a Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai – Onkológiai Tanszék járóbeteg-szakrendelésének előtere. Beteg gyermekek, szüleik és az ott dolgozók várták, hogy az alapítvány önkéntes nagykövete, Örvendi Cintia átadja nekik azokat az ajándékokat, melyek az egy hónappal ezelőtt hirdetett online jótékonysági akciója során gyűltek össze. Az ünnepélyes átadón arra is fény derült, hogy összegyűlt az a félmillió forint is, amely egy új betegfigyelő monitor beszerzéséhez szükséges. Cintia név szerint mondott köszönetet a felajánlóknak, majd kiemelte, a sikerhez az is hozzájárult, hogy a Napló és a Hajdú Online is népszerűsítette nemes kampányát.

A megható találkozót egy meglepetés-vendég, a Sztárban sztár leszek tehetséges döntőse, Molnár Dániel tette még emlékezetesebbé. Az énekes, mivel ő is adományokkal teli autóval érkezett Debrecenbe és már gitárt nem hozhatott magával, ezért a capella énekelt a közönségnek.

Örvendi Cintia az átadást követően elmondta, rendezvényszervezői és modellkedési teendői mellett a jövőben is támogatni fogja a Debreceni Leukémiás Gyermekekért Alapítvány munkáját.

SzD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában