megismerhették a sulit

2019.11.20. 09:56

Iskolai kalandtúra óvodásoknak

Az iskola pedagógusai kalauzolták el a város játékos kedvű apróságait.

Fotó: Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola

Harmadik alkalommal rendezték meg a Debreceni Fazekas Mihály Általános Iskola „Kalandra fel!” elnevezésű játékos bemutatkozó délutánját az iskolaválasztás előtt álló nagycsoportos óvodások és szüleik számára.

A nagyszabású programon az iskola pedagógusai kalauzolták el a város játékos kedvű óvodásait szüleik kíséretében, akik betekintést nyerhettek az iskola mindennapjaiba, megismerhették az iskolában dolgozó tanítókat, tanárokat és az iskola vezetőségét. Játékos foglalkozásokon keresztül megismerkedhettek a digitális tábla különleges világával, hangszereken gyakorolhattak és fedezhették fel a hangok birodalmát. Meseország, kreatív sarok, labirintus, angol és német nyelvű fejtörők és számos vidám, szórakoztató feladat szerepelt a menetleveleiken, melyet a regisztráció után kaptak meg az óvodások, akik a feladatok elvégzése után minden állomáson pecséteket szerezhettek.

Tapasztalatokkal gazdagon

Észrevétlenül szippantották magukba a tudományt, és kalandozhattak leendő iskolájukban. A Kalandos barangolás után jókedvűen, tapasztalatokkal és ajándékokkal gazdagodva távoztak a nagycsoportosok, akiket szeretettel vár vissza a Kisfazekas szüleikkel együtt a nyílt tanítási órákra is szerdán (ma) és 2020. január 15-én.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában