Nyerő Páros

2019.10.04. 19:07

Egységben az erejük

A debreceni Fésűs Nelly a férjével közösen költözik össze másik hét sztárpárral.

Fotó: Archívum

Sebestyén Balázs október 14-től minden hétköznap este kilenc óra után teszi próbára az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban, az RTL Klub képernyőjén. A játékok közben pedig segéderő érkezik hozzá egy játékmester, Kabát Peti személyében.

Vitás személyek

Az előző szériákban is számos megdöbbentő és megható vagy éppen megosztó pillanattal szolgáltak a párosok. A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, illetve a ravaszságukat. Az idei harmadik évadban nyolc pár versenyez a Nyerő Páros trófeáért, köztük a debreceni születésű Fésűs Nelly színésznő és férje, Vajtó Lajos üzletember. Ha konfliktusról van szó, egyikük sem fogja vissza magát – árulták el az őket faggató riporternek. Nelly elmondta, a beköltözéskor a párja reakciójától félt, hiszen most több emberrel lesznek együtt összezárva, s a férje nem a tolerancia szobra. – A főnököm és a „megmondóm”, de főállásban a kisebbik lányom apukája – nyilatkozta a műsorban Fésűs Nelly.

Aki mer, az nyer

A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában