Moto-Rock Weekend

2019.09.03. 19:42

Motorok, lóerők, találkozások

Szelíd motorosok dübörögtek Hajdúnánás utcáin augusztus utolsó hétvégéjén.

Fotó: Fekete Andrea

11. alkalommal rendezték meg Hajdúnánáson a Gyógyfürdő fesztiválterületén a Moto-Rock Weekend elnevezésű programot augusztus 28–31. között. A színvonalas koncertek mellett számtalan érdekes program várta a fürdő területére érkező vendégeket.

A rendezvény lassan kinőve a gyermekkorból megyénk egyik legsikeresebb szabadtéri zenei programjai közé tartozik mind a látogatottság, mind a szervezettség terén. A motorosoknak rendezett találkozó túlnőtt rajtuk, hiszen évről évre egyre többen kívülállóként is kilátogatnak a színvonalas fesztiválra. Idén nyáron nemcsak hazánkból, hanem Japánból, a környező országokból is érkeztek vendégek.

Fotó: Fekete Andrea

Varga Tibor főrendező örömmel számolt be arról a közös munkáról, mely nem csak a készülődést jellemezte, hiszen rengeteg segítő és támogató állt melléjük. A városi önkormányzat mellett a barátok, a segítők részéről, akik a helyszín, a színpadok berendezését, valamint a folyamatos tisztán tartást, a jegyárusítást, illetve a helyszíni biztonságot segítették. Folyamatos volt az összetartás az apróbb munkálatokban is. Sikerült úgy megszervezni a zenei kínálatot és az egész napos programkavalkádot, hogy azok minden korosztály számára élményt nyújtsanak. Napi 5-6 koncert, sörsátor, karaokebemutatók, tetoválósátrak várták a vendégeket. Mindezek mellett meglepetésprogramok is szerepeltek a széles kínálat mellett.

Igazi élményszámba ment a szombati motorosfelvonulás, ahol a több száz motoros a fürdőből elindulva előre leegyeztetett útvonalon bejárta/bedübörögte Nánás utcáit a város lakóinak óriási érdeklődésével kísérve. Látható volt közöttük felnőtt és gyerek, kétkerekű és többkerekű, sport-, túra-, salak- és szinte mindenféle és -fajta motorkülönlegesség. A főszervezők szerint nagyon sikeres volt az idei rendezvény.

FA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában