ízletes ételek és italok

2019.09.16. 09:18

A káposzta körül forgott a világ Hajdúhadházon

Káposztás finomságokat kóstolhattak és nagyszerű programokon vehettek részt az érdeklődők az elmúlt hét végén Hajdúhadházon, a Hadházi Káposztás Napokon.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Idén is megrendezték a jó hangulatú, programokban gazdag Hadházi Káposztás Napokat, amely a város nagyszabású gasztronómiai eseménye. A háromnapos rendezvénysorozat célja, hogy felelevenítse a település régi időkre visszanyúló, a káposztatermesztéssel és -feldolgozással kapcsolatos hagyományait, szokásait, hogy átörökítse azt a fiatalabb generációnak.

A többnapos rendezvényen koncertek sokasága, ízek kavalkádja várta azokat, akik szerették volna megadni a módját annak, hogy kellőképpen köszöntsék az idei őszt, amely eddig nagyon kegyes volt hozzánk. Természetesen káposztából nem volt hiány, az igazi magyaros ételek illatai nagyon sok látogatót becsalogatottak a fesztiválra. A finom falatok mellett jókedv, valamint színes koncertek marasztalták a szórakozni vágyókat.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában