szavazásértékelés

2019.08.19. 11:10

Olvasóinknak nem fáj a foga az ország tortájára

Legutóbbi szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, ki szeretné megkóstolni az idei süteménycsodákat, amelyet augusztus 20-ra készítettek a cukrászok.

Fotó: Archívum

Ahogy az minden évben szokás volt, úgy most is kiválasztották az a két tortát, amelyekkel nem csak nemzeti ünnepünkön találkozhatunk, hanem később a cukrászdák polcain is. A hagyományos sütemény idén a Boldogasszony csipkéje lett, ami a málnaimádók kedvence lehet, hiszen az apró gyümölcsnek igen nagy szerepe van benne, míg a cukormentes tortája a Kicsi Gesztenye nevet kapta. Ez utóbbiban gesztenye, áfonya és mogyoró is van, viszont azok is ehetik, akik kevés szénhidrátot fogyaszthatnak.

Naná, a Boldogasszony csipkéje nevű édességet próbálom ki.

Szavazóink 11 százaléka gondolta úgy, hogy amint lehet, ki is próbálja az ország tortáját, nem is volt kérdés tehát számukra, hogy betérjenek emiatt egy cukrászdába vagy sem.

Igen, a cukormentes torta, a Kicsi Gesztenye lesz számomra a nyerő.

A cukormentes sütemény kapta a legkevesebb voksot, őt mindössze csak a válaszolók 8 százaléka kóstolná meg szívesen.

Édesszájú vagyok, mindkettőt megkóstolom majd.

Az édesszájúakra mindig lehet számítani, mellettük semmilyen sütemény nem fog kárba veszni, és így lehet ez most is. A cukrászoknak semmi okuk nem lesz az aggodalomra, ugyanis a szavazók 21 százaléka egyből megkóstolja majd mindkét finomságot.

Egyikből sem fogok enni.

A gyümölcsös ízvilág nem lehet mindenki kedvence, talán éppen emiatt a voksok 60 százaléka erre az opcióra érkezett.

Borítókép: A Kicsi Gesztenye igazán ínycsiklandó

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában