Helyi közélet

2019.03.28. 10:27

Bohos is az Ázsia Expresszen

Debrecen - Kiderül, mire mennek dagadó izmaikkal testépítő sztárjaink egy egzotikus kaland során.

Debrecen - Kiderül, mire mennek dagadó izmaikkal testépítő sztárjaink egy egzotikus kaland során.

Sosem látott izgalmakkal, vadonatúj terepen és minden eddiginél színesebb szereplőgárdával érkezik az Ázsia Expressz 2. Újabb hét páros vállalkozott arra, hogy belevág az egzotikus kalandba, és versenybe száll Srí Lanka és India útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért – írja közleményében a TV2.

A közismert szereplők hamarosan repülőgépre szállnak, hogy őrületes feladatokon keresztül Srí Lankát, majd Indiát is meghódítsák. Harcba száll két ismert test­építő is: a nyíregyházi Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, a debreceni Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért.

A párosok között lesz még Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu testvérek, Ádó és Sanyi, Janicsák Veca férjével, Ladányi Jancsó Abellel vág neki a kicsit sem hétköznapi útnak. Hódi Pamelát Huszár Zsófival láthatják majd a nézők, Gáspár Evelin nagybáty­jával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre. Horváth Gréta párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában