Helyi közélet

2019.02.26. 13:29

Soltész Rezsővel énekeltek

Berekböszörmény - A parlamenti képviselő mindig szívesen jön az országhatár menti kis faluba.

Berekböszörmény - A parlamenti képviselő mindig szívesen jön az országhatár menti kis faluba.

Az elmúlt év őszén az idősek tiszteletére rendezett összejövetelen jelentette be Nagy Ernő polgármester, hogy 2019-ben két alkalommal tart az önkormányzat összejövetelt a falu időseinek. Az első február utolsó szombatján volt, amikor „Nyugdíjas est” címen hívták találkozóra a hatvan év feletti berekböszörményieket. A szépen feldíszített kultúrházban mintegy 180-an tették tiszteletüket, de részt vettek a rendezvényen a Sarkadkeresztúri Református Szociális Központ lakóinak küldöttei és gondozói is.

Segítik az időseket

Nagy Ernő polgármester köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy beválthatta őszi ígéretét. Ennél sokkal többet érdemelnének a megjelentek – mondta. Az esten jelen lévő dr. Virányi István országgyűlési képviselő kijelentette, hogy mindig szívesen jön Berekböszörménybe. Munkája során igyekszik figyelemmel kísérni a településen élő emberek életét. Elmondta, hogy a kormányzat igyekszik a nyugdíjasok életét segítő intézkedéseket hozni, különösen a már régebben nyugdíjba vonultak életét támogatják.

A hivatalos köszöntők után Soltész Rezső szórakoztatta a megjelenteket. A művésszel több dalt is együtt énekelt a közönség.

- Vmirjáncki József -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában