Helyi közélet

2017.12.13. 09:14

Mi vezetett az Életem legrosszabb napjáig?

Debrecen - Pólik József korábbi filmjeit ismerhetjük meg a Modemben.

Debrecen - Pólik József korábbi filmjeit ismerhetjük meg a Modemben.

Nemrég mutatták be Pólik József Életem legrosszabb napja című első nagyjátékfilmjét. A 2015 óta készülő debreceni stábbal és szereplőgárdával forgatott alkotást telt ház fogadta az Apolló moziban, ezzel megkezdte mozis körútját. Habár a rendező ismertebb lehet videoklipjeiről, nem ez volt az első játékfilmes műve, korábban rövidfilmekben már kipróbálta a rendezői széket.

December 14-én 18 órától a Modem vetítésén megtekinthetjük, milyenek voltak a korai, abszurd és groteszk jegyeket már magukon hordozó Pólik-filmek. Ritkaságokat láthatnak az érdeklődők, hiszen a számos díjat begyűjtő Lammot és kísérőfilmjeit régen játszották, és a torrentrengetegből se nagyon lehet előásni azokat – hívogatnak a szervezők a közösségi oldali esemény szövegével. A vetítések után Hutanu Emil, a Modem videósa és Pólik József rendezőasszisztense beszélget a rendezővel, valamint a nézők is párbeszédbe elegyedhetnek a diskurálókkal.

A belépés ingyenes.

HBN


[related-post post_id="3701312"]

[related-post post_id="3696512"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában