Helyi közélet

2017.11.28. 17:07

Jótékonysági koncertet szervez a Hit Gyülekezetének karitatív szervezete

Debrecen - A Vidám Szimfonikus Zenekar ad jótékonysági koncertet december 3-án, 19 órakor, a debreceni Olajfa utcai csarnokban.

Debrecen - A Vidám Szimfonikus Zenekar ad jótékonysági koncertet december 3-án, 19 órakor, a debreceni Olajfa utcai csarnokban.

A rendezvény előtt, alatt és után érkező felajánlásokat a szervezők debreceni rászoruló gyermekek étkeztetésére kívánják fordítani, a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának „JótEvő” Gyermekétkeztetési Programja segítségével, a debreceni önkormányzat Család- és Gyermekjóléti Központja által.

A Hit Gyülekezete karitatív szervezete fontosnak tartja a gyermekétkeztetést. „JótEvő” programjuk 2014 óta működik. Azért hozták létre, mert azt tapasztalták, hogy kisgyerekes családok a tanéven kívül, de sokszor hétvégén is, gyakran nem tudják garantálni gyermekeik számára a rendszeres étkezést. Ez az adományozókat is megindította: évről évre több tízmillió forint értékben kapnak adományokat.

A zene eszközeivel

A Vidám Szimfonikus Zenekar 2008-ban alakult. Első koncertjüket 2009. január 1-jén adták a budapesti Hit Park színpadán. Azóta számos nagy sikerű, telt házas koncerten vannak túl. Céljuk Isten dicsőítésének magasabb szintre emelése a komolyzene eszközével. A zenekar minden tagja elkötelezett keresztény életet él, a Hit Gyülekezetének tagjai.

A zenekar karmestere Joób Gergely, a szólisták: Balogh Ferenc, Bayer Friderika, Botos Lajos, Jenei Betti és Varga Szabolcs.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában